Site Loader
Spread the love

Joten miten saisit kirjasi kirjastoon? Vaivattomin polku on antaa kirja läheiseen avoimeen kirjastoon. En tällä hetkellä näytä kohtaavan julkista kirjastoa, joka ei lisäisi annettua kirjaa valikoimaansa, koska lahja tehtiin laillisten kanavien kautta. Kaikessa todellisuudessa saattaa olla muutamia erikoistapauksia, koska kirjastoilla, jotka ovat säännöllisesti suuria, on rajoitettu teline, joten heidän on varmistettava, että kannattajansa käyttävät välittämiä kirjoja. Kaiken kaikkiaan, jos olet mahdollisuus saada kirjasi telineeseen, olet edistynyt merkittävästi esitellessäsi kirjaasi odotetuille asiakkaille.

Tapa antaa kirjasi on jäljittää oikea kirjanpitäjä sen tunnustamiseksi. Älä yksinkertaisesti mene kurssin työalueelle ja sano: “Tässä on valikoima kirja.” Levitystyössä työskentelevä henkilö ei tyypillisesti ole henkilö, joka päättää valinnoista, mitkä kirjat menevät telineisiin. Henkilö voi hyvinkin lisätä kirjan annettujen kirjojen kasaan, joista merkittävä määrä pääsee kirjaston kirjakauppaan kirjaston varainhankintaan. Kun kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, soita kirjastoon ja pyydä osoitetta valikoimista vastaavalle järjestelmänvalvojalle. Kyseinen henkilö on vastuussa kirjojen ostamisesta ja telineiden kirjojen valitsemisesta. Määritä antamaan yksittäisiä tietoja kirjastasi ja tarjoamaan pysähtyminen tai lähettämällä sähköpostitse henkilölle kirjan kansikuva. Huolimatta siitä, että olet ystävällinen ja taitava, tämä huoltaja voi olla jalka kirjaston sisäänkäynnille. Kysy muilta läheisiltä luojilta, kuka oikea kirjanpitäjä on ja mitä heidän kanssakäymisensä on ollut kuraattorin kanssa, jotta olet valmis kokoontumiseen, jonka saatat saada.

Pyydä pientä valotusta olematta tunkeileva, kun kuraattori suostuu tunnustamaan kirjasi. Jos kirjasto on vaatimattomammassa kaupungissa, sillä voi olla suuria yhteyksiä naapuruston tiedotusvälineisiin. Tunnen yhden kirjaston, joka jopa ottaa valokuvia kirjailijoista, jotka antavat kirjoja ja lähettävät ne läheiselle paperille jakelua varten; tämä antaa sinulle pitkän altistuksen ja kertoo ihmisille, että kirja on kirjastossa. Joka tapauksessa kirjastot jakavat usein kirjasia esitteissään, sivustoillaan, naapurustolehdissä tai läheisessä TV-paikassa, myöhään lisättyjä kirjoja valikoimiinsa. Muista, että kaikki eivät voi lukea samanlaista kopiota kirjastasi samanaikaisesti. Kirjaston on ostettava enemmän kirjoja, jos kirjasi istuu tiukasti. (Yritä olla pysähtymättä hetkeksi pyytääkseen kaikkia kumppaneitasi menemään kirjastoon ja pyytämään kirjaasi, jotta luettelon pitäminen kehittyy). Lisäksi mitä pidempi luettelon pitäminen on, sitä todennäköisemmät henkilöt eivät seiso vieressä, mutta lähtevät ostamaan kirjaasi.

Kun kirjasi on kirjastossa, se luokitellaan ja indeksoinnin jälkeen se saattaa lopettaa tallennuksen WorldCat.org-sivustoon. WorldCat on maailman suurin kirjastoaineistojen ja hallintojen organisaatio. Kirjastot, joilla on paikka WorldCatin kanssa, sallivat pääsyn heidän omaisuuteensa, jolloin ihmiset ympäri maapalloa löytävät kirjasi verkosta. Nämä kirjat ovat myös saatavilla kirjastojen välisen hyvityksen perusteella, joten jos kirjastosi on New Hampshiressa, joku Texasissa voi vaatia kirjaa ja sinulla on mahdollisuus ymmärtää se.

Rafael Simpson

Calendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ads