Site Loader
Spread the love

Tuodaanpa esiin joitakin yleisiä osakemarkkinoiden myyttejä, jotka yleensä hallitsevat yleisiä mieliä.

  • Ihmiset uskovat, että osakemarkkinoille sijoittaminen on lähes uhkapeliä. Tämä myytti pitää monet vakavasti otettavat sijoittajat poissa osakemarkkinoilta. Ihmiset kuitenkin unohtavat, että osakkeisiin sijoittaessaan ihmiset tekevät hyvin tietoon perustuvia päätöksiä ostamalla laillisia arvopapereita, jotka antavat heille osittaisen omistusoikeuden kyseisiin yrityksiin.

Toinen vallalla oleva myytti on, että osakemarkkinat ovat vain harvojen etuoikeutettujen, välittäjien ja muutaman rikkaan ihmisen etuoikeus, jotka voivat manipuloida osakemarkkinoita niin, että ne toimivat heidän edukseen. Tämä ei kuitenkaan pidä missään nimessä paikkaansa, sillä mikään valta ei voi väittää voivansa vaikuttaa osakemarkkinoihin täysin. Päinvastoin, Internetin myötä osakemarkkinat ovat nyt saavuttaneet suuret massat enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Yritystiedot ovat nyt julkisesti nähtävillä. Itse asiassa yksittäiset sijoittajat ovat nykyään voimakkaampia kuin institutionaaliset sijoittajat, koska heitä ei sido aikarajoitukset ja heillä on varaa pelata pitkällä aikavälillä on Tesla Osake at Pexcash.com

Uskomus siitä, että osakekurssit, jotka nousevat, laskevat varmasti ja päinvastoin, on myös myytti.

On yrityksiä, jotka luovat edelleen arvoa sekä osakkeenomistajille että asiakkaille ja jotka ovat jatkuvasti saavuttaneet uusia huippulukemia. Päinvastoin, on lukemattomia esimerkkejä siitä, että yritysten osakkeet ovat pudonneet taivaan tuuliin ja lopulta yritykset ovat menneet konkurssiin ja siten tehneet konkurssin kaikille osakkeenomistajilleen.

On myös myytti, että osakemarkkinoille voi aloittaa sijoittamisen vähäisin tai olemattomin tiedoin.

Osakemarkkinoilla ei ole kyse osakkeiden sokeasta valinnasta ja tuurista on Amazon osake. On olemassa tietoja, joita on kerättävä ja analysoitava, ja kaavioita ja kaavioita, joita on tutkittava huolellisesti. On suositeltavaa sijoittaa osakemarkkinoille hyvin perusteltujen päätösten perusteella. Mitä paremmin olet perillä asioista, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä.

Osakkeen hinnan ja tuoton suhteen perusteella voidaan helposti arvioida, onko osake halpa vai kallis.

Tämä tosiasia on ehdottomasti myytti. PE-kertoimet luetellaan useimmiten sanomalehdissä ja julkaistaan julkisissa tiedotusvälineissä säännöllisesti, koska ne on helppo laskea. PE-kertoimien perusteella ei ole mahdollista saada tietoa yrityksen perustekijöistä, eivätkä ne kerro mitään osakkeen arvosta.

Rafael Simpson

Calendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ads