Site Loader
Spread the love

Kohtuullinen suunnitelma voi muuttaa kaltevan paikan loistavaksi lastentarhaksi. Olen suunnitellut monia kaltevia lastentarhoja, rakastan niiden tekemistä, mutta tajuan kuinka epävarmoja he voivat olla oikeassa. Tarvitset intensiivisen ymmärryksen paikan geologiasta ja hienon rakeisen järjestelyn tasomuutosten ratkaisemiseksi, jotta pysyt poissa lukuisista takertumisista puutarhojen tekemiseen kaltevilla alueilla.

Paras tapa lähestyä kokoonpanopuutarhoja kallistuvissa kohteissa on tehdä sisäpihoja käyttämällä tilanjakajia, jotta saadaan tasaiset alueet, joita voidaan käyttää käytännön tiloina lastentarhassa. Kallistuvan puutarhan tason muutokset ohjaavat normaalisti ulkoilmatilojen tuotantoa eri kokoisina, joista jokaisella on poikkeuksellinen ympäristö. Tilat voivat olla koteloituja sekä masentuneita suojan ja läheisyyden vuoksi tai avautuneet, jolloin valoisasta kuistista tulee hämmästyttävä näkökulma. Keinot ja rinteet, joiden odotetaan tutkivan ja pääsevän tasoille, voivat tarjota erilaisia ​​retkiä lastentarhan ympärille aivan kuten veistosuunnitelman kohokohdat.

Lastentarha tulisi järjestää käyttökelpoisiin tiloihin, jotka toimivat tasomuutosten kanssa ja kohtaavat asiakkaita lyhyesti. Isossa-Britanniassa jakovälineiden pito voi olla lähellä 1 metriä korkeaa katua yhdistettäessä tai 1,8 metriä korkealla muualla lastentarhassa ilman erillistä lupaa. Tarkista jatkuvasti talon tekoja, koska joillakin on lupauksia, jotka vastaavat lastenhuoneen jakajien korkeinta kohtuullista tilaa.

On harvoin uskottavaa tai houkuttelevaa tehdä yksi valtava tilanjakaja lastentarhan laskemiseksi yksinäiselle tasolle. Muutoin kuin poikkeuksellisen pienellä kaltevuudella tämä olisi sortavaa, vaikeuttaisi muutaman palan lastentarhasta pääsemistä ja todennäköisesti nostaisi lastentarhaa niin, että se häiritsee naapureiden suojelua. Pidä poissa erittäin korkeista tilanjakajista ja jaa lastentarha pienempiin, matalampiin tasoihin.

Uusia lastentarhoja ei pidä nostaa korkealle niin paljon, että ne jättävät huomiotta viereiset puutarhat. Ei välttämättä ole mahdollista kehittää valtava patio, joka on vierekkäinen talon kanssa, jos se on epävarmassa pankissa. Tämä tekisi vaiheen, josta ihmiset näkisivät suoraan viereisiin lastentarhoihin ja taloihin, mikä ei ole houkuttelevaa eikä laillista. Isossa-Britanniassa kansi ei saa nousta enempää kuin 30 cm nykyisestä maanpinnasta ilman lupaa. Järjestely on tehdä istuinalueesta lastentarhan alaosaan – ei aivan niin edullinen, vaan yksityisempi kaikille asianomaisille.

Rafael Simpson

Calendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ads